De teams bloggen

Afgelasting Combi Challenge zondag 3 januari 2021

No Limit Team 1 year 2 weeks ago

Net zoals vorige week (storm Bella) zien we ons om de volgende redenen genoodzaakt om de combi challenge van morgen (zondag 3 januari 2021) te annuleren.

  • Heel veel afmeldingen (vakantie, ziekte, werk, studies,…).
  • Gevaar voor gladde wegen (er wordt aanvriezende mist voorspeld)
  • Heel veel atleten zijn verzekeringstechnisch nog niet in orde (hernieuwing verzekering/licentie). Het risico is te groot, gezien de aard van de activiteiten (mtb) en de mogelijk gladde wegen.

Onze excuses. We kijken alvast uit naar een nieuwe datum voor het afwerken van de finale.

Combi Challenge op zondag 27 december 2020 afgelast

No Limit Team 1 year 3 weeks ago

De weersvooruitzichten voor morgen (zondag 27/12/2020) voorspellen hondenweer. Naast veel regen met smeltende sneeuw worden er rukwinden van 80 à 100 km per uur verwacht. Niet de omstandigheden die we nodig hebben voor de organisatie van onze combi challenge. Daarom hebben we beslist om deze activiteit te verplaatsen naar zondag 10 januari 2021. Bedankt voor jullie begrip.

Kerst en nieuwjaarswensen

No Limit Team 1 year 3 weeks ago

Beste allemaal,

2020.

Wat een jaar was me dat.

Eind 2019 begin 2020 kwamen de eerste berichten binnen dat er een besmettelijke longziekte was uitgebroken in het verre China.  Onze eigenste topviroloog Mark Vanranst vond het toen nog zeer onwaarschijnlijk dat het Coronabeestje zo snel zijn weg zou vinden naar ons klein Belgenlandje. 3 maanden na de uitbraak in China veranderde  Corona ons leven compleet. In de eerste golf leek de Coronadreiging voor de meeste onder ons nog ver weg. Hetzelfde  beestje veranderde tijdens de 2de golf van naam en werd Covid genoemd.  Even besmettelijk maar plots veel dichterbij. Gelukkig heeft  de wetenschap “zijn turbo opgezet” en werd er in minder dan 1 jaar tijd een vaccin ontwikkeld. Ik hoop nu echt dat dit vaccin ons zal toelaten om vanaf juli – augustus 2021 ons normaal leven weer op te pikken.

Ondanks alle noodzakelijke beperkingen die er ons van overheidswege werden opgelegd hebben wij steeds getracht om al onze leden maximaal te blijven ondersteunen en begeleiden. Ik ben vooral fier vast te stellen, dat wij in vergelijking met de meeste andere clubs in Vlaanderen er toch in zijn in geslaagd om op een veilige en correcte manier jullie een degelijk sportaanbod te hebben gegeven. Ik wil dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.

2020 is voor de meeste van jullie een jaar geweest van alleen maar trainen. Ik hoop dat 2021 het jaar zal zijn dat jullie ook terug in competitie zullen mogen treden. Als ik zie hoe jullie al die tijd gedreven zijn gebleven, dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie dat goed gaan doen.

Ik wens jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021.

Sportieve groet.

Voorzitter Johan Van Wonterghem

 

 

 

Complete Athlete Cup

No Limit Team 1 year 1 month ago

Nu zondag (19/12/2020) is het aan de adults om de “Power Challenge” van de Complete Athlete Cup af te werken.  De details van de Complete Athlete Cup zijn hier terug te vinden.

Gezien de strenge corona maatregelen vragen we dan ook aan iedereen om de afspraken qua groepsindeling en timing stipt te volgen.  Bijeenkomsten van meer dan vier personen kunnen we niet tolereren. Hou u perfect aan de spelregels zodat we de challenge volledig kunnen afwerken. Klik hier voor de juiste uurregeling.

Informatie Power Challenge

hulp bij oplossen van probleem bij overschrijven van lidgeld 2021

Triathlon en Duathlon Wetteren 1 year 1 month ago

Beste, 

Per vergissing heb ik (eigenlijk heeft mijn echtgenote het gedaan) verkeerdelijk lidgeld betaald op een oudere rekening van VTDL vzw (BE16 0011 7665 6274-BIC:GEBABEBB) 

Er werd ook maar 75€ betaald terwijl ik normaal voor wedstrijdatleet 140€ moet betalen denk ik....

het bedrag komt van rekening BE10 7506 5973 0104 (cappaert-Debbaut) en werd op 21-11-2020 overgeschreven

Kan iemand me laten weten hoe we dit kunnen oplossen en of het overige geld terecht is? 

Ik heb al verschillende mails gestuurd, maar heb nog geen antwoord terug gehad.....

Graag een reactie om dit te kunnen oplossen...Hopelijk een snelle reactie?

Sportieve groeten 

Jan Cappaert

   

Uitslagen 2° reeks run challenge

No Limit Team 1 year 1 month ago

Hieronder de run challenge uitslagen van de tweede reeks:

Het No Limit Center opent opnieuw zijn deuren

No Limit Team 1 year 1 month ago

Het No Limit Center zal vanaf vandaag (4/12/2020) opnieuw iedere vrijdag (met uitzondering tijdens schoolvakanties) open zijn van 16u00 tot 18u30. Uiteraard gelden ook de reguliere corona maatregelen die van toepassing zijn voor de niet essentiële handelszaken.

  • Mondmasker verplicht.
  • Slechts één persoon is toegelaten. Geen fun shopping.
  • Maximum 4 verschillende personen mogen gelijktijdig in het NLC aanwezig zijn.

Laatste update heropstart zwemtrainingen

No Limit Team 1 year 1 month ago

Ondertussen kunnen we met veel plezier meegeven dat iedereen vanaf volgende week opnieuw gaat kunnen zwemmen. Zowel Avelgem als Lago Zwevegem openen hun zwembaddeuren. Voor Multi Water Move en de Multi Sport³ School kan er opnieuw op volle capaciteit worden gezwommen. Bij alle jeugd- en adult afdelingen kan dat in vaste sportbubbels van 4 atleten per baan. Concreet betekent dit dat we moeten puzzelen binnen onze vaste zwemuren om iedereen maximale zwemkansen te geven. Er wordt momenteel volop gewerkt aan deze nieuwe planning. De exacte output mogen jullie per doelgroep in het weekend verwachten.

Pages