POC duathlon Ramskapelle is onze nieuwe wedstrijd in de kijker. We geven 2 tickets weg.

De POC duathlon in Ramskapelle (Knokke - Heist) pretendeert zichzelf als de mooiste duathlon van de kust. Wij op de redactie kunnen hen zeker bijtreden. Daarom zetten we hun 3de editie graag opnieuw in de kijker.

Uit de oude doos

Deze wedstrijd is er eentje zoals in de hoogdagen van het duathlon gebeuren net na de eeuwwisseling. De POC duathlon is nog echt een wedstrijd waar zich een mengelmoes van wielertoeristen, joggers en echte duatleten aan de inschrijvingstafel melden. Ramskapelle, dat als idyllisch dorp zeker zo al eens een bezoekje waard is, is een hele mooie locatie om van de sport te proeven. Na het lopen door het dorpscentrum worden de polders aangedaan met de fiets waar de stoempers aan hun trekken komen en zeker schiftingen kunnen doorvoeren door een waaiertje te trekken.

Kermissfeer

Ook aan de toeschouwers en sfeer is gedacht. Maar liefst zes passages krijgen de toeschouwers voorgeschoteld. Mede door de budgetvriendelijke drankvoorzieningen wordt een echte kermissfeer gecreëerd voor de duatlonhelden.

Lage instapdrempel

Vooral de lage instapdrempel maakt dat wij deze wedstrijd graag in de kijker zetten. Slechts 20€ inschrijving voor zowel aangeslotenen als niet aangeslotenen. Dit maakt dat deze wedstrijd ideaal is om kennis te maken met deze mooie sport.

Win 2 tickets!!

Neem deel aan de wedstrijd in ons forum en maak kans op een gratis startticket. Wedstrijd loopt tot 13/05.

Veel succes!

Tags: