Gelukkig nieuwjaar!

Bij deze wensen we u ook het allerbeste toe te wensen voor 2019. Hopelijk mogen uw sportieve doelen uitkomen, maar we hopen vooral dat je met en door Tri-Portaal.be ook in 2019 veel interessante en mooie momenten beleeft.

Ook in 2019 gaan we verder met de website, die ondertussen aan zijn 3de jaar toe is.

Portaalsite

Ook in 2019 zullen we verder alle nieuwskanalen voor u bundelen. Door de ruime ervaring blijven we het internet afzoeken naar zoveel mogelijk blogs van atleten en clubs, nieuwskanalen, trainers, triathlon handelaars, magazines, enz. Alle mogelijke nieuws, zowel binnenlands- als buitenlands wordt in de mate van het mogelijke meerdere malen per dag binnengehaald en op de website geplaatst. Een simpele klick op de titel en je wordt naar de site geleid. Makkelijker kan het leven niet zijn voor wie de honger naar triathlon nieuwtjes nooit gestild is.

Like onze FB pagina en je wordt af en toe verrast met interessante nieuwtjes die uit het oog springen.

Heb je zelf een teamsite of blog laat het ons zeker weten. We delen wedstrijdervaringen graag omdat we ze zelf ook heel graag lezen. Je hoeft geen topper te zijn. Onze ervaring wijst trouwens uit dat de mooiste verhalen zich nog wel eens vaak in de achterhoede afspelen.  

Kalenders

Op Tri-Portaal vind je ook een collectie van alle mogelijke kalenders van in België en onze buurlanden. Je vindt ze terug in de rubriek 'kalenders'. Maar we zijn bijzonder trots op 2 kalenders die we zelf samengesteld hebben.

Zo is er de unieke kalender voor crossduathlons. Omdat crossduathlons heel vaak niet door of met een federatie georganiseerd en daarom ook niet terug te vinden zijn op de traditionele kalenders hebben we zelf een volledige kalender op poten gezet. Een kalender die ook wedstrijden bevat die net over de landsgrenzen heen zijn. Ga zeker eens kijken want er zitten enkele hele leuke wedstrijden bij.

Omdat we bij tri-portaal een hekel heben aan dure label wedstrijden en we weten dat veel mensen op zoek zijn naar goedkopere alternatieven of ook gewoon ook eens een andere soort volledige triatlon willen doen hebben we in onze kalender van alternatieve volledige triathlons al meer dan 61 wedstrijden verzameld voor 2019. Er zit zeker wel iets in dat u bevalt voor deze zomer.

 

Toffe wedstrijden

Maar vooral willen we blijven toffe wedstrijden in de kijker zetten. Bij tri-portaal bloedt ons hart bij de dure inschrijvingstarieven. Dit terwijl we zien dat er heel wat goede organisaties zijn, die het moeilijk hebben om te overleven terwijl ze stukken goedkoper zijn. Wedstrijden waar de funfactor soms op zijn minst even hoog is. Vaak is het een gebrek aan pure marketing middelen, dat deze wedstrijden niet gekend zijn bij het grote publiek. Daarom geven wij hen graag een extra duwtje in de rug.

De wedstrijden waar ons hart sneller van gaan slaan hebben meestal volgende punten mee:

  • Goede organisatie
  • Democratisch inschrijfgeld, lage instapdrempel
  • Een waardige prijs of prijzengeld voor de winnaars
  • Familie en/of toeschouwer vriendelijk
  • Een eerlijk fietsonderdeel
  • Hoge fun factor

Een wedstrijd deelnemen die wij in de kijker zetten, je zult zelden ontgoocheld zijn.

Veel plezier in 2019!

Tags: