Open water seizoen gaat bijna van start. Win een Safer Swimmer.

Vrijdag 29/04 starten de vaartzwemmers in Kortrijk traditioneel met hun seizoen in de vaart van Kortrijk. Sois Hartman, tevens vaartzwemmer en met Trainright en Cardioshop verdeler van de Safer Swimmer, geeft ons om het seizoen te starten een gratis Safer Swimmer cadeau. "Traditioneel was het weekend van 1 mei de opening van het open zwembad in Kortrijk, nu dat zwembad gesloten is behouden wij die datum om in het kanaal te gaan zwemmen als een soort ludieke verzetsactie. Helaas is open water zwemmen bijna overal verboden in Belgiƫ, ik hoop dat we daar met de Safer Swimmer iets kunnen aan veranderen. De Safer Swimmer die sowieso een must is voor ieder open water zwemmer."

Met de Safer Swimmer kun je sleutels opbergen, drinken meenemen, enz. Maar deze boei biedt vooral een extra veiligheid en zichtbaarheid, terwijl je niet gewaar bent dat je het mee hebt.
Een uitgebreide review van het nut en het gebruik van de Safer Swimmer vind je hier

Hoe deelnemen?

Ga naar het forumtopic in de rubriek trainingen, registreer of log in via de blauwe facebook knop en vul je favoriete open water zwemlocatie in waar je deze Safer Swimmer graag zult gebruiken.
Op 01/06 zal een onschuldige kinderhand de winnaar kiezen en wordt de Safer Swimmer opgestuurd.

Deze Safer Swimmer is ook te vinden in de saferswimmershop.com.

Veel succes!

Tags: