De teams bloggen

Beveiligd: Specialized Epic FSR 2018

multisporter 22 hours 35 min ago

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Wachtwoord:

Het bericht Beveiligd: Specialized Epic FSR 2018 verscheen eerst op Multisporter.

Geen zadel? Geen probleem voor IJzeren Bart

Lommelse triatleten 1 day 9 hours ago

 

Bart Serroyen nam zondag deel aan de Cross Duatlon in Maastricht. Halfweg de eerste MTB-ronde werd hij opgezadeld met zadelpech. Maar ook zonder zitting sleepte IJzeren Bart nog een 17e stek uit de brand. Ben Cremers werd 42, Bart Bongaers 100e.

Nog zondag namen Tom Geypen, Lieve Moelans en Joris Sels deel aan de Keiheuvel Bosloop (geen tijdsregistratie). Zaterdag maakte Jan Kuppens zijn debuut op de halve marathon en dat nergens minder dan in New York. Hij finishte in 2u23:15.


Multi sport op zondag

No Limit Team 1 day 10 hours ago

In de voorbereiding op het echte werk en in de vorming van een goede basis is de ontwikkeling van alle spieren en spiertjes onontbeerlijk. Vandaar de lokroep voor het organiseren van multi-sport activiteiten. Vandaag was er zo’n sessie met op de agenda het voor een triatleet niet zo’n voor de hand liggende basketbal. Ondanks de (spijtig) heel geringe opkomst gingen we ervoor en liet Kenneth ons via spelvorm kennis maken met de basisregels van basketbal. Het voelde bovendien ook een beetje aan als team-building want je hebt elkaar nodig. Het anderhalf uur intensieve ontspanning (het moet niet altijd onder de noemer ‘trainen’ gezet worden hé, de voorbereiding is nog lang genoeg) was dan ook in een oogwenk voorbij. Op naar meer van dat zou ik zeggen en ….. de afwezigen hadden ongelijk.
Stefaan was al aan het dromen van een extra afdeling binnen NLT.

Sammy Coulembier

Warm aanbevolen…Toertocht Vlaamse Ardennen

No Limit Team 4 days 8 hours ago

Op zondag 10 december 2017 organiseert MTB club “Funny Bikers” met onze partner “Jowan Kluisbergen” een toertocht voor MTB en Cyclo door de Vlaamse Ardennen. Het No Limit Team beveelt dit event warm aan. Voor verdere informatie verwijs ik u graag door naar www.funnybikers.be en de flyer.

Vrijdag 17 november 2017 geen zwemtrainingen in Zwembad Zwevegem

No Limit Team 6 days 8 hours ago

Nu vrijdag 17 november 2017 is er geen natte gymles voor de Multi Water Move kids en geen zwemtraining voor de Multi Sport³ Sport. Het zwembad wordt ingepalmd voor de zwemmarathon, waarop we op jullie massale deelname rekenen.

crossduathlon Malonne

Team Bikesensation 6 days 14 hours ago

Terwijl ik vooral blijf verder werken aan mijn basistrainingen trok ik zaterdag traditioneel naar Malonne voor de crossduathlon daar die toch een echte klassieker geworden is. Nieuw dit jaar was ook de crossduathlon voor de kinderen, waarin Yannis natuurlijk niet ontbrak. 29 starters daar, wat ineens een succes was. Yannis komt als 6de binnen na de 1ste run, maar vind dan zijn fiets niet meer terug en verliest meer dan 45sec extra. Eenmaal op de fiets wordt hij constant opgehouden omdat hij zo ver teruggeslagen was.

Clubnieuws - november

SMO Triathlon Team 1 week 12 hours ago
Beste leden,

Het triatlonseizoen 2018 komt steeds dichterbij en de meesten maken reeds nieuwe plannen voor het komende jaar. De herfst- en winter trainingskalender staat nu ook volledig online. De laatste correcte info (en eventuele last-minute wijzigingen door b.v. weersomstandigheden) is altijd via de kalender op de website te raadplegen.  

Clubnieuws - november

SMO Triathlon Team 1 week 12 hours ago
Beste leden,

Het triatlonseizoen 2018 komt steeds dichterbij en de meesten maken reeds nieuwe plannen voor het komende jaar. De herfst- en winter trainingskalender staat nu ook volledig online. De laatste correcte info (en eventuele last-minute wijzigingen door b.v. weersomstandigheden) is altijd via de kalender op de website te raadplegen.  

Ruben Geys pakt brons op BK Beermile

Lommelse triatleten 1 week 3 days ago

Ruben Geys is vrijdagavond 3e geworden op het BK Beermile in Leuven. De titelverdediger dronk vier blikjes Jupiler en liep evenveel rondjes op de atletiekpiste van het Sportkot in 5’34”. Zondag zette hij het opnieuw op een lopen en won de verkoop in Neerpelt, dit keer zonder pintjes… (foto bbb)

Zondag werden Tommy Reymen en Tom Geypen respectievelijk 103e en 144e op de halve Natuurmarathon van Kasterlee. Lieve Moelans liep de Bokrijk Run 10k in 1u05:55.


Zondag 12 november 2017 Run-Bike in de Gavers voor de jeugd

No Limit Team 1 week 5 days ago

Op zondag 12 november 2017 staat er voor de jeugd (fun & competitie) in de Gavers een run-bike training gepland. Gelieve onder elkaar af te spreken en duo’s (best van  hetzelfde gestalte) te vormen. Slechts één van de 2 atleten hoeft een mountainbike mee te brengen.

Pages