De teams bloggen

SP&O trainingen opgeschort tot 31 maart

SP&O Mechelen 2 weeks 1 day ago

Alle SP&O trainingen van jeugd en volwassenen worden opgeschort tot 31 maart ten gevolge van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus.


De zwembaden Nekkerpool en Geerdegemvaart zeker al tot 31 maart gesloten en sporten in groep wordt afgeraden.


Hou het bij individuele trainingen, blijf fit en gezond!


Sportieve groet,

SP&O Triatlon Team Mechelen vzw


SP&O trainingen opgeschort tot 31 maart

SP&O Mechelen 2 weeks 1 day ago

Alle SP&O trainingen van jeugd en volwassenen worden opgeschort tot 31 maart ten gevolge van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus.


De zwembaden Nekkerpool en Geerdegemvaart zeker al tot 31 maart gesloten en sporten in groep wordt afgeraden.


Hou het bij individuele trainingen, blijf fit en gezond!


Sportieve groet,

SP&O Triatlon Team Mechelen vzw


Maatregelen door Coronavirus (update)

SMO Triathlon Team 2 weeks 1 day ago

Beste leden,

Om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken én om de gezondheid van iedereen te waarborgen hebben we op basis van gezond verstand en de adviezen die ons vanuit verschillende hoeken toegestuurd werden onderstaande maatregelen genomen.

Hierdoor zullen alle clubtrainingen en alle clubevenementen geannuleerd worden vanaf vrijdag 13 maart tot en met vrijdag 3 april 2020. De datum voor het eetfestijn op vrijdag 3 april wordt nog even "on hold" geplaatst tot nadere berichtgeving.

Voor onze leden zullen we trainingsschema’s ter beschikking stellen via de clubkanalen (SMO Only) zodat zij individueel kunnen blijven trainen. Het zwembad in Eeklo blijft voorlopig echter dicht t.e.m. 3 april.

Maatregelen naar aanleiding van Coronapandemie

No Limit Team 2 weeks 1 day ago

Op grond van de federale en gemeentelijke beslissingen, de aanbevelingen van de sportfederaties en het advies van onze clubarts schort het No Limit Team met onmiddellijke ingang al zijn activiteiten op en dit tot en met vrijdag 3 april 2020. Concreet betekent dit dat alle trainingen, vergaderingen (thema avond One Big Family), events (Zwinstedenloop) en stages (Multi Sport³ stage Bredene) in de aangegeven periode niet zullen doorgaan. In het kader van de volksgezondheid willen wij dan ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten volle nemen. Gezondheid is één van onze prioritaire waarden en gaat boven alles. We rekenen op jullie constructieve medewerking zodat we hopelijk binnen een paar weken onze normale clubwerking kunnen hervatten.

Met dank voor jullie begrip

Het zit snor met de conditie … laat de wedstrijden maar komen.

No Limit Team 2 weeks 3 days ago

Het voorbije weekend is ook voor de kids en jeugd het seizoen op gang gekomen. Met zwemloop wedstrijden in Maaseik, Grimbergen en een cross duathlon in Retie hebben al enkelen van onze jonge atleten hun conditie kunnen testen.

Maaseik is nu niet direct dicht in de buurt, maar toch vonden de broers Len en Arcan (en vooral hun ouders) het de moeite om naar daar af te zakken. In het lokale sportpark konden ze goed hun mannetje staan, Len haalde, met een 3e plaats het podium. Arcan kwam na een sterke zwemprestatie als 4e over de streep.

Iets dichter, in de rand van Brussel waren op de zwemloop van Grimbergen al wat meer NLT atleten aanwezig. Malt kwam als 4e binnen in de M10 categorie. Ronit mocht met haar 3e plaats het podium op in de D12 reeks, waar ook Alessia 5e werd. Bij de M12 hadden we zelfs de winnaar in onze rangen, Tenzin mocht na een sterk loopnummer op het hoogste schavot van het podium plaats nemen, Massimo werd 11e in deze reeks. Bij de M14 werd Renée 5e. In de hoogste categorie, de +16 atleten behaalden we 2 mooie zilveren medailles, Theo bij de jongens en Lucie werd met enkele tienden van een seconde geklopt voor de overwinning.

In Retie was het een cross duathlon in zware omstandigheden met veel regen en wind. Een officiële uitslag werd voor de jeugd niet opgemaakt, maar mooie prestaties van Arcan en Jasper in de eerste gelederen van hun respectievelijke categorieën werden toch vastgesteld.

Met de conditie van de NLT atleten zit het overduidelijk al snor, dat beloofd voor prestaties verder in het komende seizoen. Op wedstrijden dichter in de buurt is het nog even wachten, maar naar  zwemlopen in Oostkamp (1 mei), Waregem (16 mei) en Izegem (1 juni) kan alvast uitgekeken worden.

Gerrit De Simpelaere

Rust zacht, Kasper

EFC-ITC 2 weeks 4 days ago

Kasper, verdorie !

Vanmorgen bereikte ons het onheilsbericht. Jij, ons speerpunt, onze topper, mijne maat, … hoe is het mogelijk ?

Je kwam uit onze jeugdwerking, waar het podium jouw habitat werd. Een zijsprong naar het wielrennen, om sterker terug te keren naar het triatlon. Uiteindelijk terug bij de groen-zwarte brigade, in het hart gesloten door iedereen : jouw concurrenten, altijd onder de indruk van jouw bravoure, jouw recreatieve clubgenoten, waar je steeds een babbel of een tip voor over had, het bestuur, de sponsors, de sympathisanten, de organisatoren, …

Iedereen stond in bewondering voor jou. Jouw ambities stak je nooit onder stoelen of banken, je maakte altijd de wedstrijd, jouw hart lag op jouw tong, althans dat dachten we …

We blijven achter en zullen jouw keuze moeten respecteren en een plaats moeten proberen geven.

Kasper, de vele mooie herinneringen zullen de bovenhand halen, maar je had verdorie beter een gat geslagen tijdens het fietsonderdeel van een triatlon, nu heb je een gat geslagen dat niemand nog kan dichtfietsen.

Bewondering, respect, liefde, … het ga je goed, Phil !

Bart, Dorine, Stefanie, Korneel en Joke, Elodie en Bart, veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Ik wil graag deze tekst meegeven aan iedereen die jou graag zag. (Bedankt Cil Degros)

We leven, beleven
We feesten, genieten
We zijn gelukkig
We zijn verliefd
We doen wat we graag doenWe zijn soms ambetant
We zagen
We zijn soms boos

Maar met een bericht als dit, zijn we plots gewoon stil en verdrietig!

Het bericht Rust zacht, Kasper verscheen eerst op Izegemse Triatlon Club.

Betopor duidelijk in beeld tijdens Donkerrun

No Limit Team 2 weeks 5 days ago

De warm aanbevolen oproep voor de Donkerrun in Oudenaarde  viel niet in dovemansoren. Integendeel de oproep werd warm onthaald. Het No Limit Team was met meer dan 30 man op de afspraak voor het goede doel. Onze partner Carl Ghistelinck zag dat het goed was. Het werd een leuke loopavond in het slijk der aarde met een happy end aan den toog.

crossduathlon Berendrecht

Team Bikesensation 2 weeks 5 days ago
Hammer Nutrition Crossduathloncircuit

Wat mtb parcours betreft een van de beste van het crossduathlon seizoen, geen meter rechtdoor en constant op en neer. Daarvoor alleen rij ik graag naar de regio boven Antwerpen.
Jeugd wedstrijd: liam loopt gelijk zijn vader, je ziet dat het van moeten is. Eens op de mtb begint hij aan zij inhaalrace en komt de smile op het gezicht. Hij kon naar een 2e plaats rijden en verloor zijn positie niet tijdens de laatste run.

Mentale opsteker voor revaliderende Lotte Vandekerckhove

No Limit Team 2 weeks 6 days ago

Afgelopen vrijdag werd Lotte Vandekerckhove uitgeroepen tot beste jeugdatlete van 2019 te Zwevegem. In ieder geval een mentale opsteker voor Lotte, die naar aanleiding van een zware polsbreuk, opgelopen tijdens een nationale stage in Monte Gordo momenteel hard werkt aan de revalidatie. Ook Jasper Devos, was in diezelfde categorie goed voor een derde plaats, weliswaar bij de mannen. Naast deze 2 podiumplaatsen behaalden heel wat NLT’ers een dikverdiende nominatie. Dikke pluim voor alle genomineerden en de twee prijsbeesten.

Spoedig herstel Lotte

No Limit Team 3 weeks 1 day ago

Vorige week is Lotte Vandekerckhove tijdens een stage van Triatlon Vlaanderen zwaar te val gekomen. Een complexe polsbreuk en heel wat schaafwonden waren het resultaat van deze pijnlijke valpartij. Ondertussen werd Lotte geopereerd en is de revalidatie ingezet. We wensen Lotte veel moed en een spoedig herstel toe. De weg naar de top is er één van vallen en opstaan en weer doorgaan.

Pages