De teams bloggen

Crosstriathlon Avion (Fr)

Team Bikesensation 2 days 51 min ago

Vorige week zijn we dan toch niet naar de marathon van Olne getrokken. Ik weet niet hoe het juist komt, maar 8 dagen na de Klekluli en 6 dagen voor de marathon kon ik nog niet deftig lopen. Misschien hebben we wat te veel hooi op de vork genomen. Ik liep super in de halve marathon van Olne begin december, maar de 37km trailrun 2 weken later in Hombourg hadden er al serieus ingehakt. In Tsjechië liep ik dan wel weer goed, maar ook niet super. 

Run & bike 19 januari 2020 - Volzet

SMO Triathlon Team 1 week 15 hours ago

Inschrijven voor de Run & Bike op zondag 19 januari 2020 zijn afgesloten. Er zijn voor de 10 km geen daginschrijvingen meer mogelijk want het maximum aantal van 100 duo's is bereikt. Voor de kidsrun zijn nog enkele startnummers beschikbaar voor de dag zelf. 
Neem allemaal zeker de wedstrijdinfo vooraf eens door, want er is een gewijzigde startprocedure voor de 10 km.

Het startschot wordt gegeven door de Burgemeester om 10u30 voor de jeugdreeksen en om 11u voor de 10km wedstrijd.
Hopelijk mogen we ook de supporters en familie talrijk verwelkomen bij onze hoofdsponsor SMO (Nieuwendorpe 14).Infovergadering running 2020

No Limit Team 1 week 3 days ago

Volgende week vrijdag (17 januari 2020) staat er om 20u00 in het No Limit House een infovergadering voor de runners op het programma. Naast de voorstelling van het aanbod 2020 zal ook de planning voor dit seizoen in onderling overleg worden vast gelegd. Een niet te missen moment om samen plannen te smeden.

Janne Depaepe aangesteld als API binnen NLT2.0

No Limit Team 1 week 6 days ago

In het kader van “Sport met grenzen” en het “Aanpakken van lichamelijk & seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport” worden de clubs momenteel vanuit de overheid gevraagd om een opgeleide API (Aanspreek Persoon Integriteit) aan te stellen binnen de vereniging. Voor NLT 2.0 wordt dat Janne Depaepe. Zij heeft eind vorig jaar, na een opleiding van 40 u aan de KU Leuven, het getuigschrift “Gespecialiseerde opleiding voor vertrouwenspersonen” behaald. Hiermee beschikken wij over goed opgeleide API, die met kennis van zaken eventuele problemen met de nodige discretie kan behandelen.

Overleg bijsturing zwemtrainingen triatlon adults

No Limit Team 2 weeks 1 day ago

De voorbije maanden was de bezetting op bepaalde zwemtrainingen heel miniem. Een situatie die financieel niet langer houdbaar is. In deze context organiseren we op vrijdag 10 januari 2020 om 19u30 in het No Limit House een meeting voor onze volwassen triatleten. We hopen op jullie massale aanwezigheid.

Duatlon 2020

DVB 2 weeks 3 days ago

Zondag 19 april 2020

NATIONALE JEUGDCUP
JEUGD A-B-C & JUNIOREN /
JEUNESSE A-B-C & JUNIORES

Inschrijvingen / Inscription: secretariaat in de zaal / secrétariat au salle

Info: Walter Devooght, 050/27.65.81 - walter [PUNT] devooght [AT] belgacom [PUNT] net

 www.duatlonverenigingbaliebrugge.be

Wedstrijden:

13:00 Duatlon 4 kids: Lopen - Fietsen - Lopen

Nationale jeugdcup:

13:30 Jeugd / JeunesseC:Lopen 1.250m (1r) - Fietsen 5.300m (1r) - Lopen 1.250m (1r)

14:15 Jeugd / Jeunesse B: Lopen 2.500m (2r) - Fietsen 10.600m (2r) - Lopen 2.500m (2r)

15:10 Jeugd / Jeunesse  A & Junioren: Lopen 5.000m (1r) - Fietsen 20.000m (4r) - Lopen 2.500m (2r)

Recreatieve duathlon DRAFTING:

16:25 U23, Elite, Masters : Lopen 2.500m (2r) - Fietsen  25.500m (5r) - Lopen 2.500m (2r)

Omloop / Parcours:

Omloop 2020: Jeugd C, Jeugd B, Jeugd A & Juniores, U23 - Emite - Masters.

Inschrijving / Inscription Duatlon Ruddervoorde - Deelnemerslijst.
 

Inschrijvingsgeld / Registration fee:

- Pre-registratie Jeugd C, B, A, Junioren / pré-registration pour Jeunesse C, B, A, Junoires: € 15. 

- Pre-registratie voor U23, Elite, Masters / pré-registration pour U23, Elite, Masters: € 20 
€25 vanaf/de 1-4-2020

Inschrijven kan tot woensdagavond 15.04.2020 (tot 24:00h) .Vervolgens worden alle inschrijvingen afgesloten en verwerkt. Daginschrijvingen worden niet aanvaard! Gelieve als atleet, begeleider, ploegverantwoordelijke hiermee rekening te willen houden.

Vous pouvez vous inscrire jusqu'aux mercredi-soir 15.04.2020 ( : 24:00 h). Tous les enregistrements serons traité et achevés. Une inscription le jour meme n'est pas accepté ! Veuillez en tenir compte comme athlète, entraîneur, responsable de l'équipe.

Verplicht betalingsbewijs mee te brengen: elke atleet/deelnemer dient bij twijfel een geldige copy van zijn overschrijving te kunnen voorleggen. Bij de inschrijving dient tevens bankrekeningnummer opgegeven te worden. Hiervoor zal een inschrijvingsformulier ter beschikking gesteld worden.

Podium en prijsuitreiking:

Prijsuitreiking van de Lotto Jeugdcup na de laatste jeugdkoers (jeugd A en junioren). 

U23, Elite, Masters: binnen podium - in het cultureel centrum / na afloop van de wedstrijd.

Prijzenpot:

Jeugd:€ 500 + naturaprijs voor elke deelnemer, ...

Jeugdatleten (medaile & geldprijzen voor 1°, 2°, 3° dames & heren).

Jeugd A:

-    M : € 60 - € 40 - € 20 - € 10

-       F : € 60 - € 40 - € 20

Junioren:

-       M : € 60 - € 40 - € 20 - € 10

-       F : € 60 - € 40 - € 20

Wedstrijdregelement:  VTDL of/ou FBDT

Wegomschrijving: E403, afrit 11 Ruddervoorde. Via Zedelgemsestraat en Sijslostraat naar kwagatstraat, bergenstraat, vrijgeweidestraat tot aan de parking op het voetbalterrein.

Beste wensen voor een schitterend nieuwjaar

No Limit Team 2 weeks 5 days ago

Het No Limit Team wenst u, uw familieleden en vrienden een schitterend nieuwjaar toe. Vooral een goede gezondheid. Daar valt en staat alles mee. Op dat vlak willen we met de club ons steentje bijdragen met ons uitgebreid sportaanbod. Dit is één van de belangrijkste waarden in onze missie. Daarnaast willen we ons imago van warme vereniging verder versterken en inzetten op de beleving. One big family!

Jong geleerd oud gedaan

No Limit Team 3 weeks 6 days ago

Door de Hel van Kasterlee was de NLT bezetting op de Kerstcorrida van Deerlijk in de breedte net iets minder dan de voorbije jaren. Aan kwaliteit ontbrak het niet. De verschillende podia kleurden geregeld blauw. Teveel om allemaal op te noemen. In tegenstelling tot de jeugd en de volwassenen was de opkomst bij onze kids fors gestegen. Dat juichen we met veel plezier toe. Jong geleerd oud gedaan. De NLT toekomst is wat dat betreft verzekerd. Een dikke proficiat aan iedereen die de clubkleuren heeft verdedigd. Geniet alvast van de feestdagen.

Slechts vijf van de acht No Limitters krijgen toegang tot de Hel.

No Limit Team 3 weeks 6 days ago

Sint Pieter heeft alles uit de kast gehaald om te vermijden dat onze 8 No Limitters, die aan de start stonden van de aller zwaarste duatlon ter wereld, één voor één in de Hel zouden belanden. Stokken in de wielen steken was niet voldoende. Uiteindelijk haalde hij de grove middelen boven. Frederic Ares en Tom Tanghe kwamen onzacht op de grond terecht en werden om lichamelijke redenen tot opgave gedwongen. Foeke Vanbecelaere spartelde, ondanks mechanische pech lang tegen. Helaas “trop is trop”. Toen Foeke, zijn derde MTB fiets het begaf, moest hij de duimen leggen voor de overmacht van Sint Pieter. Frederik Vandendriessche (10u03), Michiel Cottenie (10u10), Bert Decoene (11u12), Chris Deleersnyder (11u35) en Koen Dequae (12u10) doorstonden de vele obstakels en wisten te ontsnappen aan de valkuilen van Sint Pieter. Alle vijf zijn ze diep gegaan, hebben ze het laatste greintje energie uit hun lijf gehaald, om te kunnen genieten van de warmte van de Hel van Kasterlee.

Alvast een heel diepe buiging en tonnen respect voor de 3 onfortuinlijke en 5 duivelse No Limitters.

NLT met 8 atleten aan de start van de Hel van Kasterlee

No Limit Team 1 month 2 days ago

De offroad long distance duatlon wordt niet voor niets de “Hel van Kasterlee” genoemd. Het is wereldwijd één van de zwaarste wedstrijden in zijn soort. De atleten moeten na een eerste run van 15 km het veld in voor een MTB tocht van 117 km. Nee, hier stopt het niet. Er volgt nog een afsluitende run van 30 km. Inderdaad, het is voor de mannen met een hoek af. Wie sluit er nu op deze manier het sportjaar 2019 af? Wel, het No Limit Team, telt 8 van die zotten. Hiermee zijn we dan ook één van de best vertegenwoordigde clubs.

We wensen F. Vandendriessche, C. Deleersnyder, T. Tanghe, K. Dequae, B. Decoene, F. Ares, M. Cottenie en F Vanbecelaere alvast het allerbeste toe. Geniet van de helletocht voor zover dat kan.

Pages