Uit de sportmagazines

Regen bederft de pret niet in de Lampiris Leuven Nature Trail

Running.be 1 day 12 min ago
Op zondag 23 september stond in en rond Leuven de Lampiris Leuven Nature Trail, de vierde manche van de Lampiris Nature Trail Series, op het programma. Een uniek loop- en wandelevenement, speciaal geörganiseerd om een zo laag mogelijke impact op milieu en omgeving na te laten.

Regenweer schrikt de 5500 deelnemers van de Brussels Night Run niet af

Running.be 1 day 19 hours ago
De aanhoudende regen schrikte de 5500 deelnemers van de Brussels Night Run duidelijk niet af. Ondanks het mindere weer konden ze genieten van een prachtig parcours door het Brusselse stadscentrum langs allerlei geluid- en lichtspektakels.

Van Aert moet zich (bijna) niet aanpassen aan nieuw materiaal

Cycling.be 1 day 20 hours ago
Tijdens de verkenning voor de eerste Wereldbekercross, in Waterloo, moest Wout van Aert het parcours niet te voet afleggen. Na de breuk met teammanager Nuyens blijft hij bij Stevens, maar we legden ook de rest van zijn materiaal en outfit even onder de loep.

Eten met Karen: Courgette pap

Prorun.nl 2 days 12 hours ago
Een gezonde start van de dag dankzij dit gerecht van Karen.

Fietsen rondom de mooie Bodensee

Stoere Vrouwen Sporten 3 days 7 hours ago

Rose wil op fietsvakantie, maar dan wel eentje waarbij ze slaapt in hotels. Voor komend jaar heeft ze een leuke reis naar de Bodensee voor ogen. Je kunt daar prachtig fietsen en genieten van een weekje weg. Een keer een echte fietsvakantie, dat wil ik eigenlijk wel. Natuurlijk ben ik al wel op pad geweest…

The post Fietsen rondom de mooie Bodensee appeared first on Stoere Vrouwen Sporten.

Bontrager vernieuwt en breidt gamma uit met gps'en

Cycling.be 3 days 8 hours ago
Tijdens de Trek World dealershow in augustus heeft Bontrager haar vernieuwde en nieuwe productaccessoires geïntroduceerd, waaronder een eigen versie van de Garmin Edge 1030, een pomp voor race en MTB, warme winterschoenen en de "ultieme verlichtingsset".

AG Antwerp Marathon 2019: de laatste editie in het voorjaar

Running.be 3 days 9 hours ago
De AG Antwerp Marathon maakt in 2019 voor het laatst deel uit van de AG Antwerp 10 Miles Marathon en vindt plaats op zondag 28 april. Vanaf 2020 verhuist de Antwerp Marathon naar het najaar én naar een nieuwe locatie. Je kan je vanaf nu inschrijven voor de editie van 2019.

Nederlandse wereldkampioenen bij Masters Athletics Championships

Prorun.nl 3 days 9 hours ago
Nederland is weer een aantal wereldkampioenen rijker!

Met dit materiaal rijdt Wout van Aert vanaf nu

Cycling.be 4 days 16 min ago
Met welke fiets en welke sponsoren Wout van Aert de komende crossen zal aanvatten, weten we op het moment van schrijven nog niet, maar de wereldkampioen zal normaal wel aan de start verschijnen met de nieuwe Look X-Tract-pedalen.

Tips na parcoursverkenning HBvL Dwars door Hasselt

Running.be 4 days 8 hours ago
Op zondag 28 oktober vindt de 36ste editie van HBvL Dwars door Hasselt plaats, een klassieker in de Fintro Running Tour. VTM-weerman en loper Frank Duboccage verkende het vernieuwde parcours.

Pages