Uit de sportmagazines

Te koud buiten? Probeer deze effectieve (en leuke!) training op de loopband

Running.be 2 days 6 hours ago
De loopband klinkt voor sommigen niet meteen aantrekkelijk, maar je kan er wel degelijk kwalitatief sterke trainingen op afwerken. Lees hier snel hoe je dat doet en onderhoud je conditie tijdens de koudere maanden!

2500 Spartacussen slaan handen in elkaar op Koppenberg

Running.be 2 days 17 hours ago
Meer dan 2500 deelnemers, waaronder ex-sprintkampioene Kim Gevaert en ex-topturnster Aagje Vanwalleghem, deden zondag mee aan de Spartacus Koppenberg, de slotmanche van de Deloitte Spartacus Series 2019.

GETEST: Trek Crockett 4 Disc - alu crosser met carbonambities

Cycling.be 5 days 16 min ago
Trek koos de nederige Crockett uit om wereldkundig te maken dat het een nieuwe bracketstandaard zal gebruiken. De compleet vernieuwde aluminium crossfiets heeft echter meer in petto dan enkel dat. Het frame werd namelijk 200 gram lichter en ziet eruit als een carbon exemplaar.

Herfst- of winterdip? 6x natuurlijke voeding voor een beter humeur

Cycling.be 5 days 2 hours ago
Koude en donkere dagen: daar worden we niet meteen blij van. Gelukkig kan je met de juiste voedingsmiddelen je humeur wél een handje helpen.

Tien leuke podcasts voor tijdens het lopen

Running.be 5 days 14 hours ago
In ons zomernummer kon je lezen hoe onze redactrice haar pompende beats tijdens het lopen verving door podcasts... en helemaal verslaafd raakte! We zetten enkele leuke podcasts voor bij het lopen op een rijtje.

Man loopt marathon in alle landen van de wereld voor goed doel

Running.be 5 days 14 hours ago
Een Britse langeafstandloper is erin geslaagd om een marathon te lopen in 196 landen. Dat zijn alle landen van de hele wereld! Hij zamelde hiermee een mooie som geld in voor het onderzoek naar prostaatkanker.

Eten volgens de kleuren van de regenboog: gezond en lekker!

Running.be 5 days 14 hours ago
Gezond en evenwichtig eten en energie halen uit je voeding, hoe doe je dat? Simpel: door verschillende kleuren op je bord te toveren!

FODMAP-dieet: de oplosssing voor maag- en darmklachten tijdens het lopen?

Running.be 6 days 2 hours ago
De kans bestaat dat je al weleens van het FODMAP-dieet gehoord hebt. Zo krijgen mensen die aan het prikkelbaredarmsyndroom lijden vaak het advies om bepaalde voedingsmiddelen te mijden om hun klachten te verminderen. Maar uit onderzoek blijkt dat dit voedingspatroon ook voor lopers nuttig kan zijn.

Zo verhelpt de foamroller pijnlijke en stijve spieren (how to-video)

Running.be 6 days 3 hours ago
Weet je niet echt hoe je die foamroller nu het best gebruikt? Dan zorgt dit filmpje voor inspiratie ... en minder spierpijn!

De Streekrenner: Mooiste route in Noord-Antwerpen

Cycling.be 6 days 3 hours ago
In onze nieuwe magazinerubriek 'De Streekrenner' ontdekken we samen met een lokale ervaringsdeskundige de beste MTB-trails in Vlaanderen en omstreken. De primeur was weggelegd voor Jim Vanhooydonck, die ons enkele ongerepte stukjes in het noorden van de provincie Antwerpen toonde.

Pages